Prima reacţie a lui Dragnea despre partida de vânătoare cu şeful Tel Drum: Nici cu mâna la spate nu-mi amintesc. Să cheme DNA mistreţii şi iepurii la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o primă reacţie după ultimele materiale ale Rise Project referitoare la partidele de vânătoare la care a participat preşedintele social-democrat alături de mai multe persoane care au condus Tel Drum

Liviu Dragnea a dat primele declaraţii referitoare la partidele sale de vânătoare la care a participat alături de mai multe persoane care au legături cu Tel Drum. 

Redăm dialogul cu reporterii: 

Reporter: Spuneaţi că nu v-aţi mai văzut cu şeful Teldrum de 10 ani. Au apărut imagini de la vânătoare de acum 5 ani. 

Liviu Dragnea: Nu ştiu despre ce fotografii vorbiţi. Am fost la sute de partide de vânătoare, cu zeci de acţionari de la diverse firme. Nici cu mâna întoarsă la spate nu pot să-mi amintesc. Câteodată îmi pare rău după Kovesi. Chiar aşa, DNA foloseşte reporteri ca să pună întrebări. Habar n-am despre ce poze vorbiţi. 

Sunt 31 de partide de vânătoare la care aţi participat. 

Habar n-am. O ţineţi langa cu această întrebare. A merge la o partidă de vânătoare este o infracţiune? Sunteţi port-drapelul DNA, domnişoară? Ar trebui chemaţi la audieri şi iepurii, şi ministreţii, şi fazanii. 

Aţi discutat acolo şi despre contracte pe bani publici?
Este o prostie. N-am participat la partide de vânătore unde s-a discutat despre contracte cu nişte acţionari de la companii. 

Aţi spus că nu aveţi legătură cu acţionarii de la Teldrum. 

Chiar nu am. Dacă eu am fost la vânătoare cu 1000 şi ceva de oameni, însemană că am legătură cu ei? Nu mai fiţi aşa curioasă, că aflaţi răspunsurile de la DNA. Cum au ajuns la Rise Project nişte documente în condiţiile în care înainte ajunseseră la DNA?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite