Ponta, despre demiterea lui Dragnea: Stă închis în buncăr şi nu vine să-şi susţină punctul de vedere. Acum nu mai există majoritate a PSD-ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor POnta. FOTO Mediafax
Victor POnta. FOTO Mediafax

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, faptul că Liviu Dragnea poate fi demis din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, din moment ce PSD şi ALDE au pierdut majoritatea la Camera Deputaţilor.

„Va fi o bătălie de mai lungă durată, vor mai veni colegi parlamentari şi la Pro România. La un moment dat vom reuşi să avem la Camera Deputaţilor un preşedinte care să existe (n.r.- aluzie la faptul că Liviu Dragnea nu a venit în şedinţa de plen şi nu conduce şedinţele). Dragnea stă închis în buncăr şi nici măcar nu vine să-şi susţină pct de vedere. Trimite nişte trupeţi“, a declarat Victor Ponta. 

Fostul premier a subliniat că Dragnea a pierdut majoritatea în Camera Deputaţilor.  „Cine are o majoritate, are dreptul să decidă. Acum nu mai există o majoritate“, a completat Ponta.  

De asemenea, a invocat precedentul Anastase, pentru procedura de schimbare a lui Liviu Dragnea. „Ne folosim de ceea ce a spus CCR şi ce s-a întâmplat aici, în plen, în cazul doamnei Anastase (n.r. - Roberta Anastase)“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite