PNL prezintă un montaj video cu premierul Dăncilă, numind-o „Premierul Gafelor“ şi „Premierul Dezastru“

PNL prezintă un montaj video cu premierul Dăncilă, numind-o „Premierul Gafelor“ şi „Premierul Dezastru“

FOTO gov.ro

PNL prezintă un montaj video cu premierul Dăncilă, numind-o „Premierul Gafelor” şi „Premierul Dezastru” şi afirmă că acesta este este adevăratul bilanţ al guvernării Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu, pe care o defineşte drept „o guvernare de râsul lumii”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Premierul Gafelor” sau “Premierul Dezastru” - aşa ar trebui să intre Viorica Vasilica Dăncilă în cărţile de istorie. Viorica Dăncilă a făcut gafe într-un an de zile cât alţii în 100 de ani. Un asemenea premier este o ruşine pentru România şi trebuie să plece urgent din funcţie pentru că în fiecare zi petrecută la Palatul Victoria distruge şansele românilor la o viaţa decentă şi imaginea României peste tot în lumea civilizată", sunt remarcile de pe pagina de Facebook a PNL, pe care este postat şi clipul.
 
În opinia liberalilor, clipul este "adevăratul bilanţ al guvernării Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu, o guvernare de râsul lumii, care nu trebuie să se mai repete niciodată"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările