Părerea lui Dragnea despre mitingul diasporei

Părerea lui Dragnea despre mitingul diasporei

Mitingul românilor din diaspora, anunţat pentru vineri în Piaţa Victoriei, este unul politic, a spus joi seara Liviu Dragnea, avansând ideea că acesta ar fi un motiv pentru care organizatorul să nu şi-l mai asume.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este un miting politic. Orban a spus că merge, USR merge. Cioloş a spus că merge. Nici măcar organizatorul nu şi-l mai asumă“, a spus Dragnea la RTV.
 
Întrebat dacă mitingul constituie o lansare de candidatură la preşedinţie a lui Dacian Cioloş, Dragnea a răspuns: "O să discutăm după protest. Nu vreau nici să estimez, nici să transmit mesaje".
 
El şi-a exprimat speranţa că mitingul va fi unul paşnic.
 
„Îmi exprim speranţa că vor fi proteste paşnice. Doar îmi exprim această speranţă. Fiecare decide ce vrea să facă", a spus preşedintele PSD.
 
Dragnea a răspuns şi la o întrebare privind la modul de pregătire a forţelor de ordine, afirmând că acestea sunt pregătite.
 
"Eu cred că sunt pregătite. Din câte ştiu eu, sunt pregătite. Jandarmii, aduceţi-vă aminte, au fost loviţi, au fost bruscaţi, au fost răniţi. Totuşi, chiar şi-au făcut datoria, fără să provoace ei violenţă. O să vedem mâine, până la urmă", a spus el.
 
Întrebat când vom avea o candidatură la alegerile prezidenţiale din partea coaliţiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea a spus că aceasta va fi anunţată "în 2019, probabil".
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: