Pambuccian: Sunt poziţii ireconciliabile în grup, fiecare va vota cum consideră la suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a declarat, joi, că la nivelul grupului sunt „poziţii ireconciliabile" în ceea ce priveşte suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, informează Mediafax.

„În momentul de faţă sunt şi păreri pro şi păreri contra (suspendării preşedintelui Traian Băsescu, n.r.), care au în special ca izvor organizaţiile pe care le reprezintă, ăsta nu e un partid, grupul ăsta. Pentru că nu am reuşit să ajungem la o poziţie comună, clară, a tuturor colegilor probabil că fiecare va vota în mod diferit aşa cum îi spune organizaţia sau cum decide el", a explicat Pambuccian.

El a mai precizat că sunt „puncte de vedere ireconciliabile" la nivelul grupului, fapt pentru care atunci „când sunt colegi care în ruptul capului nu acceptă un punct de vedere majoritar, în momentul ăla ei vor proceda cum vor considera de cuviinţă".

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi, că şedinţa plenului reunit pentru dezbaterea şi votul asupra cerererii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu va avea loc, vineri, la ora 17.00, „cu tot cu avizul" CC, şedinţa Curţii urmând să aibă vineri la ora 9.00.

Solicitarea USL privind suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu a fost citită joi în plenul Parlamentului. Preşedintele Băsescu a fost prezent la şedinţa Camerelor, susţinându-şi punctul de vedere, el urmând să revină în plen vineri, la dezbaterile asupra cererii de suspendare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite