Ora 17.00. Florin Cîţu, prima dată faţă în faţă cu liderii USR-PLUS şi Orban după dezvăluirile privind trecutul din SUA al premierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, şeful Guvernului. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîţu, şeful Guvernului. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Şedinţa liderilor Coaliţiei de guvernare va avea loc luni, de la ora 17.00, la Palatul Victoria. Este prima întâlnire între liderii Puterii după apariţia informaţiilor despre mai multe momente controversate din trecutul premierului Florin Cîţu.

Florin Cîţu a fost criticat dur în ultimele zile de numeroşi lideri ai USR-PLUS pentru faptul că a ascuns faptul că în urmă cu două decenii a fost condamnat ka două zile de închisoare, după ce a fost prins băut la volan, lucru recunoscut în cele din urmă şi de premier. 

Şi Ludovic Orban i-a cerut lui Florin Cîţu să iasă public să le ceară scuze românilor, dar să-şi ceară scuze şi faţă de el şi faţă de şeful statului, pentru că în momentul în care a fost propus în demnităţi publice nu a spus un cuvânt despre momentele controversate din trecut. 

De la ora 17.00 va fi prima întâlnire a lui Cîţu cu liderii Coaliţiei care în ultimele zile au trimis săgeţi către premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite