Mironescu, validat de PNL Bucureşti pentru a candida la Sectorul 6. Cezar Preda devine purtător de cuvânt al filialei

Mironescu, validat de PNL Bucureşti pentru a candida la Sectorul 6. Cezar Preda devine purtător de cuvânt al filialei

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 6. FOTO Eduard Enea

Deputatul Răzvan Mironescu a fost validat, cu unanimitate de voturi, de filiala PNL Bucureşti, pentru a fi candidat la Primpria Sectorului 6, în aceeaşi şedinţă fiind validată şi numirea deputatului Cezar Preda în funcţia de purtător de cuvânt al organizaţiei Bucureşti, potrivit News.ro

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei, la propunerea Filialei PNL sector 6, a fost validată, cu unanimitate de voturi, candidatura lui Răzvan Horia Mironescu pentru Primăria Sectorului 6.
 
„Pentru definitivarea procedurii de desemnare, propunerea candidaturii lui Răzvan Horia Mironescu va fi înaintată Comisiei de Unificare a Partidului Naţional Liberal“, anunţă filiala Bucureşti. 
 
În plus, conducerea PNL Bucureşti are o nouă componenţă, în cadrul şedinţei fiind validată numirea în funcţia de purtător de cuvânt al Filialei Bucureşti a vicepreşedintelui PNL Cezar Preda, fost lider al Organizaţiei Buzău. 
 
PNL Bucureşti anunţă că preşedintele PNL Bucureşti Cătălin Predoiu a demarat procesul de reorganizare a filialei ”cu scopul ca, în câţiva ani, organizaţia de Bucureşti să reprezinte un standard de performanţă şi să devină un centru de excelenţă în politica românească, un model de referinţă pentru orice tip de organizaţie politică”. 
 
„În vederea profesionalizării guvernanţei locale, PNL Bucureşti a stabilit şi un set de criterii de evaluare a listelor de consilieri locali şi generali, criterii bazate pe integritate, muncă şi implicare, cu absenţa practicilor de avansare personală“, se mai arată în comunicat.
 
Citeşte şi: 
 
 
Liberalii şi-au stabilit candidaţii la primăriile de sector pe baza jocurilor de culise şi mai puţin a sondajelor de opinie. Această împărţeală pe criterii politice ar putea să-i coste pierderea a nu mai puţin de cinci dintre cele şase sectoare ale Bucureştiului. 
 
 
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, a vorbit, la Adevărul Live, despre planurile sale pentru Bucureşti. Firea regretă momentele din campania prezidenţială, când l-a acuzat pe Klaus Iohannis că nu e un bun român pentru că nu are copii, şi promite că s-a schimbat, că nu va mai face. Cât despre administraţie, modelul Gabrielei Firea este Parisul. De asemenea, Firea ar vrea să facă echipă cu Nicuşor Dan în fruntea Primăriei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: