Marcel Ciolacu: Ar trebui ca Florin Cîţu să înţeleagă că nu e creată o majoritate împreună cu USR. E creată împreună cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu / FOTO Facebook
Marcel Ciolacu / FOTO Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vrea să ii reamintească şefului PNL, Florin Cîţu, că liberalii au în acest moment o majoritate cu social-democraţii. Şi asta după ce Cîţu a spus că la cel mai mic „derapaj” de la programul de guvernare, PNL se va reuni şi va decide dacă merge mai departe în coaliţia de guvernare alături de PSD.

„Nu cred că mai aşteaptă românii de la noi să ne criticăm, să ne potenţăm la televizor. Eu am evitat total. Cred că aşteptările românilor sunt cu totul altele în acest moment şi ar trebui şi Florin Cîţu, preşedintele Senatului, să înţeleagă că nu este creată o majoritate împreună cu USR. E creată împreună cu PSD în acest moment şi avem cu totul alte abordări”, a spus Marcel Ciolacu la Antena3.

Declaraţia vine după ce Cîţu a vorbit, la Digi24, despre modul în care s-a ajuns la alianţa cu PSD.

„Trebuie să ne gândim că era o situaţie dificilă în România, ne trebuia un guvern şi am încercat toate opţiunile. Votul final a fost pentru o guvernare stabilă, în care putem avea voturi stabile, pentru a duce la realizarea programului de guvernare”, a declarat Florin Cîţu.

„În momentul în care văd cel mai mic derapaj în ceea ce priveşte stabilitatea economică, statul de drept, venim în PNL şi luăm o decizie: mergem mai departe? Dacă vom lua o decizie că mergem mai departe, cum mergem mai departe? Este foarte simplu: nu este o coaliţie cu un cec în alb, nu este o coaliţie necondiţionată”, a adăugat el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite