Marcel Ciolacu, misterios: Avem o propunere de premier. Nu e membru PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Ciolacu a declarat că PSD are o propunere de premier, în cazul în care moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece de Parlament. El a adăugat că, la acest moment, persoana respectivă nu este membru al partidului.

„Avem o propunere de prim-ministru. Nu e membru PSD în acest moment”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni într-o conferinţă de presă dacă PSD ia în considerare un premier tehnocrat.

Întrebat duminică, la Antena 3, dacă nominalizările de premier sunt Sorin Grindeanu sau Vasile Dâncu, Ciolacu a explicat că niciunul dintre cei doi nu va fi propunerea PSD.


„Amândoi colegii ar putea fi buni pentru a fi desemnaţi de către preşedintele României ca prim-ministru, dar în această etapă, niciunul dintre cei doi colegi nu o să fie propunerea PSD”, a spus Ciolacu.

PSD a depus luni moţiune de cenzură la adresa Cabinetului Orban. Conducerea Parlamentului urmează să stabilească luni seară calendarul pentru moţiune. Social-democraţii au 205 de semnături pe moţiunea de cenzură, iar singurul care nu a semnat a fost senatorul PSD Eugen Teodorovici.

Pentru a fi adoptată moţiunea de cenzură sunt necesare 233 de voturi în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite