Marcel Ciolacu acuză că producătorii români de măşti chirurgicale nu au fost lăsaţi să-şi exporte marfa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine Inquam
Imagine Inquam

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut guvernului să liberalizeze exportul de măşti chirurgicale şi a spus că producătorii români de măşti nu au primit niciun fel de ajutor şi au fost „împiedicaţi” să-şi vândă marfa în străinătate.

„Cum e posibil ca România să interzică exportul de măşti chirurgicale, dar să permită importul tuturor măştilor neconforme?!

Astăzi am vizitat una dintre cele mai mari fabrici din România, cu capital sută la sută românesc. Oameni care în pandemie s-au reinventat, salvându-şi afacerea şi cele 1.700 de locuri de muncă. Oameni care continuă să plătească salarii, taxe şi impozite”, a declarat Ciolacu într-o postare publicată pe Facebook.

Şeful PSD a spus că decizia guvernului prin care s-a interzis exportul de măşti chirurgicale realizate local „i-a legat de mâini şi de picioare” pe producătorii români.

„Dacă nu-i ajutaţi, măcar nu-i mai încurcaţi! Liberalizaţi exportul de măşti chirurgicale! Sprijiniţi capitalul românesc”, a spus preşedintele PSD Marcel Ciolacu, scrie Digi24.ro

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite