Ludovic Orban, surprins din nou fumând înăuntru

Ludovic Orban, surprins din nou fumând înăuntru

Ludovic Orban,

Preşedintele PNL Ludovic Orban a fost surprins din nou în timp ce fumează înăuntru. De data aceasta, la sediul formaţiunii din Aleea Modrogan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul liberalilor a fost surprins în timp ce fumează într-o sală a sediului PNL din Aleea Modrogan, în timpul şedinţei Colegiului Director al PNL Diaspora. 

Liderul nu poartă mască şi fumează alături Violeta Alexandru şi Ionel Dancă.  

În şedinţa de miercuri a Colegiului Director, conducerea filialei PNL Diaspora a decis să susţină moţiunea lui Ludovic Orban, intitulată „Forţa Dreptei”, cu 29 de voturi pentru şi 5 împotrivă. Moţiunea lui Florin Cîţu, „România Liberală” a primit 7 voturi pentru şi 27 de voturi „împotrivă”.

 Ludovic Orban, surprins în timp ce fumează înăuntru alături de colegii săi. 

Imaginile publicate odată cu anunţul PNL îl surprind pe preşedintele PNL în aceeaşi formulă, alături de Violeta Alexandu şi Ionel Dancă.

Nu este prima dată când şeful liberalilor este surprins fumând înauntru. Anul trecut, Fostul consilier al Liei Olguţa Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care premierul Ludovic Orban apare alături de câţiva miniştri, la o masă pe care se află băutură.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările