Lider PNL, replică pentru Barna: Serios, măi nene, matale eşti cumva macaragiu la IMGB sau vinzi mititei în Obor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax / Alexandru Dobre
Foto Mediafax / Alexandru Dobre

Gigel Ştirbu, vicepreşedinte al PNL şi fost ministru al Culturii, îl critică pe Dan Barna pentru modul cum a ales să-l atace pe Florin Cîţu şi se întreabă câtă maturitate politică are din moment ce se comportă ca şi cum nu ar fi membru al Guvernului.

„Am stat mult timp să cumpănesc dacă să postez despre subiectul zilei sau nu. Cu riscul de a fi înjurat de cei 15-20 de troli, cu câte 25-30 de conturi fiecare, de nevasta, copii, mama, morti, răniţi, sex, neam, religie si etnie, am decis să-mi spun şi eu părerea! (...)  Desfăşurarea evenimentelor ati văzut-o, aşa că nu insist asupra unor lucruri care devin deja istorie! În schimb aş vrea să spun câteva cuvinte despre ceea ce a urmat deciziei de ejectare a lui Vlăduţ din guvern. Am văzut indivizi, instituţii, televiziuni care până ieri îi contestau deciziile, cum se tânguiau azi de mila lui Vlăduţ: că ce se lupta el cu mafia, că ce bun profesionist era el, că ce curăţenie face el în sistem etc., etc.; dar niciunul dintre aceşti tânguitori nu a pomenit o vorbă despre acei români scoşi, în creierii nopţii, din spitalul Foişor, în pijamale, cu ceştile si linguriţele pentru compot în buzunare, nu am auzit pe acei domni şi doamne din presa noastră cea de toate zilele pomenind ceva de morţii de la Victor Babeş si nici nu am simţit vreo tresărire de orgoliu, când la o oră când intrau reclamele la păcănele, că un secretar de stat semnează şi publică un ordin de ministru care schimbă radical maniera de raportare a persoanelor infectate cu COVID-19 si modul de introducere în carantină a localităţilor din România, de parcă Guvernul ar fi o tarabă unde fiecare dă cât vrea si ia ce vrea”, a scris pe pagina sa de Facebook Gigel Ştirbu.

Vicepreşedintele PNL a atras atenţia asupra atitudinii lui Dan Barna şi a mesajelor date de acesta: „Nimeni nu mai vorbeşte despre pandemie, despre măsurile necesare pentru stoparea acesteia! Nu mai vorbeşte nimeni depre incompetenţă, despre stat, despre faptul că întotdeauna e loc de mai bine, despre faptul că Guvernul este şi funcţionează ca o echipă unită! Nu! Toţi vorbesc despre Vlăduţ! L-am văzut ieri pe vicepremierul Barna spunând că: ”campania de vaccinare e un dezastru, că suntem pe ultimele locuri în Europa şi că vina o poartă Premierul…” Serios, măi nene, matale eşti cumva macaragiu la IMGB sau vinzi mititei în Obor? Nu eşti cel care dacă mâine Cîţu se îmbolnăveşte sau pleacă în concediu, ai pe mână toata prăvălia? Ca să vedeţi şi voi cu toţii ce matură este clasa noastră politică!”, a completat Gigel Ştirbu. 

Fostul ministru al Culturii aminteşte şi de atitudinea unor USR-işti până ieri: „Totodată nu pot să nu-mi amintesc discuţiile cu unii dintre parlamentarii USR care până mai ieri spuneau că Vlăduţ prin acţiunile sale îi îngroapă!

Aşa că să lăsăm tânguiala şi să punem osul la treabă, că pentru asta ne-au votat românii; iar nişte proiecte serioase şi de viitor nu se împiedică de o persoană!”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite