Gabriel Petrea, fostul lider al tinerilor social-democraţi, s-a înscris în Pro România

Gabriel Petrea, fostul lider al tinerilor social-democraţi, s-a înscris în Pro România

Gabriel Petrea FOTO Facebook

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunţat, luni, că fostul lider al tinerilor social-democraţi, Gabriel Petrea, care a votat pentru moţiunea de cenzură de săptămâna trecută, s-a înscris în Pro România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ponta a fost întrebat, luni, la Palatul Parlamentului, dacă vor mai veni parlamentari PSD la Pro România, răspunzând: „Da, astăzi s-a înscris şi domnul Gabriel Petrea. Şi Mihai Niţă. Mai vin şi alţii, dar, sincer, acum chiar pot să pun o selecţie mult mai dură pentru că nu am nevoie de voturile lor”.

Gabriel Petrea, fostul lider al TSD, a votat moţiunea de cenzură şi a fost dat afară din PSD.

El a explicat că a vrut să cadă guvernul deoarece vede interes zero pentru reconstrucţia partidului şi pentru îmbrăţişarea unui mesaj european, dar şi pentru formarea unei echipe capabile să câştige alegerile de anul viitor.

El  a mai spus că opiniile sale şi ale colegilor au fost ignorate, iar falimentul acestei strategii politice s-a văzut la moţiunea de cenzură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările