„Fum alb” la negocierile dintre PNL, USR PLUS şi UDMR. Partidele au început să se înţeleagă în privinţa programului comun de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook / Dragoş Pâslaru
Foto: Facebook / Dragoş Pâslaru

Reprezentanţii celor trei partide se află în prezent la Vila Lac, acolo unde negocierile par să se desfăşoare bine, lăsând loc unor înţelegeri în privinţa programului comun de guvernare.

Unul dintre participanţii la negocieri ai USR PLUS, Dragoş Pâslaru, a publicat pe Facebook o fotografie, însoţită de mesajul: „Fum alb pe primul capitol din Programul comun de Guvernare al coaliţiei USR PLUS-PNL-UDMR. Şi ce capitol fain pentru o revoluţie a bunei guvernări - capitolul legat de digitalizare! Suntem pe drumul cel bun pentru o Românie orientată spre viitor”.

Mesajul său a fost reiterat şi de Ionel Dancă, reprezentant al PNL: „Programul comun de guvernare avansează în discuţiile dintre PNL, USR PLUS şi UDMR. Primul capitol încheiat este cel despre solutii digitale pentru modernizarea statului şi a economiei pe care o aşteaptă românii. Succes, tuturor colegilor”.

Surse. Impas la negocierile dintre PNL şi USR PLUS pe „ciolan“. „Am împărţit doar cafeaua şi mâncarea“

Dacă discuţiile despre programul comun de guvernare par să aibă succes, partidele nu se înţeleg în privinţa repartizării funcţiilor din Guvern şi de la vârful Parlamentului. Sursele Digi24 susţin că cei de la USR PLUS au pus o condiţie esenţială pentru continuarea negocierilor - aceea de a primi fie funcţie de premier, fie pe cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite