Dăncilă, serie de gafe în plen: Programul de guvernare, vă spun sincer, nu a făcut bine României

Dăncilă, serie de gafe în plen: Programul de guvernare, vă spun sincer, nu a făcut bine României

Viorica Dăncilă, alături de vicepremierul Paul Stănescu. FOTO Mediafax

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a făcut mai multe gafe în timp ce prezenta realizările guvernărilor PSD. Într-un moment al intevenţiei sale, actualul şef al Guvernului a afirmat că programul de guvernare al PSD şi ALDE „nu a făcut bine României“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Acesta este adevărul. În cursul anului 2017, adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program (de guvernare - n.r.) care, vă spun sincer, nu a făcut bine României“, a afirmat Viorica Dăncilă de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor. 
 
Iar aceasta nu a fost singura gafă a celei care conduce Guvernul. Ulterior, Dăncilă s-a încurcat în foile pe care îşi notase răspunsurile pentru întrebările care îi fuseseră adresate de cei din PNL şi USR. 
 
„Care este stocul de imuno, imunoglobulină. M-aţi întrebat de autostrada Bucuresti-Piteşti.... Stadiul autostrăzii Sibiu... Da. Vreau să vă răspund punctual şi de aceea sunt foarte atentă. Deci, da, stadiul autostrăzii Sibiu-Piteşti”, a mai spus Viorica Dăncilă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: