CTP îl acuză pe Dragnea de fake-news: E cel mai mare mincinos din istoria post-decembristă; Nici măcar Ceauşescu nu a ajuns la concluziile acestuia

CTP îl acuză pe Dragnea de fake-news: E cel mai mare mincinos din istoria post-decembristă; Nici măcar Ceauşescu nu a ajuns la concluziile acestuia

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu FOTO Arhivă / Captură Video

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat joi seara la Digi24 că Liviu Dragnea a reuşit într-o singură zi să „împroaşte în cinci direcţii” cu minciuni. Acesta subliniază că liderul PSD prezintă o agresivitate mai mare faţă de Occident decât Nicolae Ceauşescu sau Ion Iliescu şi că este „cel mai mare mincinos din istoria post-decembristă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre mai multe declaraţii ale liderului PSD Liviu Dragnea, şi a atras atenţia că acesta din urmă a minţit astăzi de cinci ori.
 
„Dragnea fiind în campanile acum, într-o singura zi a reuşit să împroaşte cu ce substanţe vreti dvs în vreo cinci direcţii, cinci persoane şi instituţii, într-o singură zi. Minţind. Deci Liviu Dragnea, într-o vizită de lucru spune aşa: Şeful de la protejarea Constitutiei, domnul Dan Andrei, «aproape în fiecare zi vine la DNA. Cum e domnule Helvig ?» Directorul SRI. «Mai minţi în continuare cu legatura SRI-DNA?» Deci cine de unde ştie şi de unde rezultă că e adevărat ? (...) Şi dacă ar fi aşa, care ar fi problema că un înalt responsabil SRI vine să discute oficial. Care e problema ?”, a subliniat CTP.
 
Acesta a vorbit şi despre declaraţiile lui Dragnea privind peştele contaminat cu mercur şi oprit la Vamă, social-democratul dând vina pe autorităţile din Occident. CTP atrage astfel atenţia că şeful PSD încearcă să-i „stârnească” pe români împotriva Occidentului, comparându-i discursul agresiv cu cel al lui Nicolae Ceauşescu
 

„Încearcă pe toate căile să-i asmută, să-i stârnească pe români împotriva Occidentului. Nici măcar împotriva UE. A depăşit acest nivel în care era vorba de Juncker sau Timmermans. Nici Ceausescu, nici Iliescu nu au ajuns la nivelul ăsta de agresivitate faţă de Occident.

E cel mai mare mincinos din istoria post-decembristă din România. Cel mai mare. Niciunul la nivelul acesta de a însăila cu sânge rece nişte bazaconii, nişte lucruri lipsite de orice fel de justificare. Nici măcar nu încearcă să te deruteze. Sunt minciuni grosolane”, a mai explicat jurnalistul.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările