Codrin Ştefănescu despre nunta Olguţei cu Manda: „Nu cred că se lasă furată. Aici e marea problemă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olguta si Manda
Olguta si Manda

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat că nu crede că Olguţa Vasilescu va fi o mireasă care se va lăsa furată, referindu-se la petrecerea nunţii lui Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu care va avea loc sâmbătă în comuna Işalniţa, judeţul Dolj.

„Sunt unul dintre invitaţii colegilor noştri. Sper ca la ora 14.00 să plec şi eu spre Craiova. Nu vine nimeni singur, toţi mergem perechi. Nu, e mult prea mic (băiatul - n.r.). În primul rând o să duc un buchet mare de flori pentru mireasă şi o să le fac un cadou pentru casă nouă. Mă leagă peste 23 de ani de prietenie de Olguţa şi Cladiu. Suntem în pregătiri. Am anulat în acest week-end toate întâlnirile teritoriale. Am amânat şedinţele de alegeri de Iaşi şi Botoşani. Toţi colegii mei mergem la nuntă, unde cred că ne vom distra foarte bine”, a afirmat Codrin Ştefănescu, sâmbătă, la postul Antena 3.

Întrebat dacă premierul Viorica Dăncilă va participa la petrecere şi care vor fi miniştrii prezenţi la eveniment, Ştefănescu a răspuns: „În primul rând vin colegi şi prieteni din partid, nu contează că sunt miniştri, prim-miniştri. E un început, un drum nou, o relaţie care se consolidează”.

Chestionat dacă va fura mireasa, secretarul general al PSD a replicat: „Nu cred că se lasă Olguţa furată. Aici e marea problemă. O să încercăm bineînţeles să păstrăm tradiţia. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu şi sunt sigur că o să dea chiar şi mai mult. E un eveniment care ne uneşte. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”.

El a adăugat că nu vor fi discuţii despre alegerile europarlamentare la petrecere şi toată lumea se va bucura de nuntă. Ştefănescu a precizat că toată lumea se va reîntoarce, duminică, în Bucureşti, deoarece luni şi marţi vor avea loc întâlniri cu liderii judeţeni pentru discuţii despre strategia de campanie a PSD.

Olguţa Vasilescu (44 ani) şi Claudiu Manda (43 de ani) s-au căsătorit religios pe 24 februarie, în ziua de Dragobete. Cei doi au organizat în aceeaşi zi din februarie o ceremonie de celebrare restrânsă la un restaurant din Craiova şi au anunţat că petrecerea mare de nuntă va avea loc sâmbătă, 30 martie.

   

Cei doi au invitat în jur de 500 de persoane, la petrecere urmând să participe cei mai importanţi lideri PSD şi ALDE, în frunte cu Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu sau Viorica Dăncilă.

Petrecerea va avea loc în comuna doljeană Işalniţa, situată la 13 kilometri de Craiova. Localitatea este condusă de primarul PSD Ovidiu Flori, naşul de cununie al celor doi senatori PSD. Conform presei locale din Dolj, cortul unde va avea loc marea petrecere aparţine tot naşului celor doi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite