Ciucă, la Liga Aleşilor Locali: Sunteţi şi v-aţi asumat prima linie a accelerării şi desăvârşirii celei de-a doua modernizări a României

Ciucă, la Liga Aleşilor Locali: Sunteţi şi v-aţi asumat prima linie a accelerării şi desăvârşirii celei de-a doua modernizări a României

Nicolae Ciuc şi o parte dintre liderii partidului FOTO Inquam Photos / George Calin

Nicolae Ciucă le-a transmis primarilor şi şefilor de CJ ai PNL, prezenţi la Liga Aleşilor Locali, toată aprecierea pentru faptul că prin aceştia a avut loc asumare „accelerării şi desăvârşirii celei de-a doua modernizări a României”

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dumneavoastră reprezentanţi cele mai performante administraţii locale. Am avut posibilitatea să merg în teritoriu în o serie de municipii şi localităţi. Am fost acolo unde într-adevăr se face performanţă şi se administrează cum se cuvine”, a afirmat Nicolae Ciucă la Liga Aleşilor Locali. 
 
„Sunteţi modele de performanţă administrativă şi politică. Am două mesaje: primul al deschiderii pentru soluţiile care vin din partea dumneavoastră. Al doilea este deschiderea pentru capacitatea dvs de a administra şi a derula proiecte. Succesele din administraţie s-au convertit în încredere în aleşii liberali”, a completat premierul. 
 
Şeful Guvernului a punctat şi rolul istoric al PN: „Liberalii s-au identificat cu întemeierea şi zidirea ţării.  Dumneavoastră sunteţi şi v-aţi asumat prima linie a accelerării şi desăvârşirii celei de-a doua modernizări a României”, a mai afirmat premierul.  

Liderul Guvernului a vorbit despre necesitatea descentralizării, dar şi despre nevoia de a exista o pregătire a oamenilor de administraţie în partid.  „Vrem să facem în PNL o şcoală a administraţiei locale” a mai subliniat Nicolae Ciucă. 

„Faptul că suntem la guvernare, că preşedintele României provine din PNL, vi se datorează dumneavoastră, primarilor PNL„, a conchis Nicolae Ciucă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările