Cîţu, întrebat dacă nu ar fi discriminare oferirea de beneficii pentru cei vaccinaţi: Dacă Germania oferă, cred că şi pentru noi este ok

Cîţu, întrebat dacă nu ar fi discriminare oferirea de beneficii pentru cei vaccinaţi: Dacă Germania oferă, cred că şi pentru noi este ok

Premierul Florin Cîţu şi viceprimarul Dan Barna. FOTO Inquam Photos / George Călin

Premierul Florin Ciţu a afirmat, miercuri, că este necesară motivarea populaţiei să se vaccineze, iar oferirea de facilităţi pentru cei care o fac i se pare normală. „Dacă Germania are beneficii pentru persoanele vaccinate, cred că şi pentru noi este ok”, a afirmat premierul, întrebat dacă nu este vorba despre discriminare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, dacă nu e vorba despre distriminare să se facă facilităţi pentru cei vaccinaţi, cum ar fi accesul în restaurante, la capacitate maximă şi a rpecizat că ese vorba despre o propunere care va fi discutată de toate ministerele implicate.

„Eu am spus cum aş vedea eu lucrurile şi acestea sunt propunerile. Există un mod de a motiva populaţia,  fiecare ţară are propriul mod de a motiva populaţia. Dacă Germania are beneficii pentru persoanele vaccinate, cred că şi pentru noi este ok. Este singura soluţie pentru a scăpa de pandemie”, a declarat şeful Guvernului.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, marţi, că, dacă se atinge ţinta de vaccinare de 5 milioane de persoane, la 1 iunie se va putea renunţa la masca de protecţie la plajă sau în drumeţiile montane. Premierul anunţă şi facilităţi pentru cei vaccinaţi, respectiv faptul că restaurantele ar putea funcţiona la 100% din capacitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările