Cîţu, critici la adresa lui Marius Budăi, pe tema renegocierii PNRR privind pensiile: Sper să nu fie un fake news

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, preşedintele PNL  FOTO Inquam Photos / George Călin
Florin Cîţu, preşedintele PNL  FOTO Inquam Photos / George Călin

Liderul PNL, Florin Cîţu a afirmat, luni, la Senat, comentând afirmaţiile ministrului Muncii, Marius Budăi, privind o posibilă renegociere a PNRR, în privinţa procentului pentru pensii, că speră să nu fie un fake news şi să ajungă să îi amăgească pe români. El a precizat că, dacă tot ceea ce spune ministrul Muncii nu se întâmplă, înseamnă că îi amăgeşte pe români,

Din ce ştiu eu, negocierile cu Comisia Europeană de până acum, toţi aceşti indicatori au fost puşi acolo având în vedere tot contextul şi faptul că luăm şi bani din împrumuturi, şi faptul că avem o datorie publică care evoluează într-o anumită dinamică. Eu nu am aceste informaţii, nu am văzut să fi fost o discuţie la nivel de Comisie Europeană”, a afirmat liderul PNL, Florin Cîţu. 

Liderul liberal a mai arătat că e bizar să spună asta Ministerul Muncii, pentru că coordonatorul PNRR este ministeruil Investiţiilor, premierul este cel care decide şi ar trebui să fie şi ei incluşi în discuţie”. 

„Repet, dacă Comisia Europeană spune, da domnule, România poate să renegocieze, ceea ce ar fi bizar, pentru că trebuie să o luăm de la zero cu toată procedura, dar e posibil să dea o derogare pentru România, special, nu ştiu, i-am convins cumva? Eu nu am auzit aşa ceva, sper să nu fie un fake news să ajungă să îi amăgească pe români. Până la urmă, dacă tot ceea ce spune ministrul Muncii nu se întâmplă, înseamnă că îi amăgeşte pe români şi este cea mai mare crimă, în aceste situaţii, să îi tot amăgeşti pe români că poţi să faci ceva şi să nu poţi  să faci”, a completat Cîţu. 

Întrebat dacă acesta ar fi un motiv să fie remaniat ministrul Muncii, Marius Budăi, preşedintele PNL nu a răspuns.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite