Cioloş critică PSD pentru numirea lui Stănescu la ANRE. Ciolacu: „Când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
marcel ciolacu foto facebook

Dacian Cioloş critică numirea lui Alexandru Stănescu la conducerea ANRE şi acuză PSD şi PNL de lipsă de morală. „Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule!”, este replica lui Marcel Ciolacu.

După ce PSD a sărit în apărarea lui Florin Roman, în contextul scandalului legat de neconcordanţele din CV, care a dus la demisia acestuia, invocând o situaţie similară în cazul primarului USR din Braşov, preşedintele USR a reluat criticile la adresa coaliţiei.

"Ca orice afacerist care miroase pericolul, cei de la PSD încearcă o diversiune prin care să acopere numirea unui mecanizator agricol la ANRE. Din start, ar trebui să ne întrebăm ce au în comun lucrările de primăvară cu energia electrică, dar Alexandru Stănescu are referinţele perfecte în CV, e fratele lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD", a scris Cioloş pe Facebook.

Liderul USR a acuzat PSD şi PNL de lipsă de morală.

"Morala nu există, pentru că, dacă pomenim de morală la PSD sau la PNL, ambele partide sunt în stare să scoată crucifixul şi să arunce cu usturoi în oricine îi întreabă dacă nu le e ruşine. Dar se explică foarte clar de ce PNL a împiedicat sistematic reforma sistemului de justiţie şi cum a fost posibilă alianţa cu PSD atât de rapid şi eficient, s-au întors unde le e locul. (..) Florin Roman a plecat, dar în spatele lui sunt alţi zece ca el, mai neruşinaţi şi mai indiferenţi", se arată în postarea liderului USR.

Ciolacu: Când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală

Ulterior, tot într-o postare pe Facebook, Marcel Ciolacu l-a numit pe liderul USR "colecţionar de rente şi pensii speciale".

"PSD a îngheţat toate salariile demnitarilor şi toate pensiile speciale! Tot noi am desfiinţat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deşi a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis!

Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecţii pe Facebook de morală şi etică politică.

1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule!

2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Şi mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneţi liniştite: o dublă pensie specială pe viaţă de MII de EURO ca europarlamentar şi fost comisar!

În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule!

Tu când renunţi la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică şi din banii României, adică şi din banii românilor?! Ipocritule!

Dacian, căţărarea pe cadavre, pe minciună şi pe mizerie umană nu înseamnă că eşti un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO - ca şi guvernul pe care l-ai condus!", a transmis liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite