Ciolacu, replică pentru PNL, pe tema schimbării premierului în 2023: Dacă nu se respectă protocolul, altă variantă în afară de anticipate nu există

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu se aşteaptă să nu apară suprize la rotativa guvernamentală FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu se aşteaptă să nu apară suprize la rotativa guvernamentală FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolaci, a avut un atac dur la adresa lui Alexandru Muraru, liderul PNL care a vorbit posibilitatea ca Nicolae Ciucă să rămână premier şi după mai 2023. Ciolacu a precizat că dacă funcţia nu i se va da PSD-ului, cel mai probabil se va ajunge la anticipate.

Întrebat dacă ar fi gata să renunţe la funcţia de prim-ministru, Marcel Ciolacu a preciat: „E o onoare să fii prim-ministru. Nu e pe dorinţe. Dacă colegii mei consideră că eu sun cea mai potrivtă persoană, voi fi”.  

Fiind pus să se pronunţe pe ceea ce a afirmat Alexandru Muraru, deputat PNL şi consilier al premierului, Ciolacu a avut o replică destul de dură. „Să nu comentez cums e trezeşte unul pe plajă, în vacanţă, să dea el ştiri la televizor.  

Preşedintele social-democraţilor a avertizat că într-o asemenea situaţie s-ar putea să se ajungă la anticipate. „Dacă nu se respectă protocolul, altă variantă în afară de anticipate nu există”, a completat Ciolacu. 

La rotativa din 2023 ar trebui ca PSD să preia şefia Guvernului, iar la mai multe miniştri să existe o rocadă între PNL şi PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite