Ciolacu, în plenul Parlamentului, către Şoşoacă: „Nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul la viaţă. Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ George Călin
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat luni, în plenul Parlamentului, că nu susţine vaccinarea obligatorie, dar are dreptul la viaţă şi a apostrofat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă că nu poată mască. „Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască. Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază”, a afirmat liderul PSD.

„Cred că nu este nici prima oară şi nu va fi nici ultima oară când am să spun că eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă. Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască sau să mă protejaţi să nu mă îmbolnăviţi”, a afirmat Marcel Ciolacu, în deschiderea discursului susţinut la Şedinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei României.  

Preşedintele Camerei Deputaţilor i s-a adresat senatoarei Diana Şoşoacă: „Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază, doamnă”.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite