Ciolacu, după negocierile cu PNL: Suntem pe un drum corect. PNL este de bună credinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu Foto Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a afirmat, joi seară, după negocierile cu PNL, că este de părere că discuţiile cu liberalii au fost bune şi PSD va lucra zilele următoare la programul lor de guvernare, apoi va sta din nou de vorbă cu Florin Cîţu şi colegii acestuia din conducerea PNL.

„Am cerut să fie o întâlnire serioasă şi aplicată pe cerinţele şi nevoile românilor din acest moment. Nu am avut discuţii în ceea ce priveşte funcţiile din guvern. Prioritatea numărul unu e stabilizarea României. Printr-un efort comun şi plan de guvernare coerent, să încercăm să ajungem într-un ritm aşteptat de români. Suntem pe un drum corect. Dacă vom fi şi cinstiţi, şi patrioţi, acesta este drumul care va duce la formarea unei noi majorităţi.”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă a simţit că pot ajunge la un rezultat pozitiv, Ciolacu a precizat: „Din acest dialog a reieşit că PNL este de bună credinţă”. De asemenea, preşedintele PSD a subliniat că social-democraţii şi liberalii au încercat să găsească lucrurile care îi unesc, nu cele care îi despart.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite