Ciolacu îl acuză pe Klaus Iohannis că „doarme neîntors”: Dar pentru ţară ce faceţi, incompetenţilor?

Ciolacu îl acuză pe Klaus Iohannis că „doarme neîntors”: Dar pentru ţară ce faceţi, incompetenţilor?

Liderul PSD este de părere că preşedintele României, „artizanul” crizei politice „doarme neîntors”.FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat că au trecut mai bine de 24 de ore de când „trei găşti au aruncat ţara în haos. Iar Iohannis - artizanul acestui dezastru, doarme neîntors”. Liderul PSD acuză că de 4 luni încoace coaliţia doar îşi împarte funcţii, bani şi a transformat masa Guvernului „într-o tarabă a intereselor şi ifoselor”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcel Ciolacu îl numeşte pe Klaus Iohannis „artizanul” crizei politice declanşate în urma revocării lui Vlad Voiculescu, acuzând că nu se implică pentru a remedia situaţia. Liderul PSD îi numeşte pe cei aflaţi la cârma ţării „incompetenţi”, acuzând, printre altele, că astăzi au murit încă 195 de oameni.
 
„Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găşti au aruncat ţara în haos. Iar Iohannis - artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi! Vă daţi cu trotinetele în cap! Vă trageţi de păr în faţa camerelor! Vă maimuţăriţi la tv încercând să păreţi gravi în timp ce daţi ultimatumuri şi para-ultimatumuri! Aţi transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor şi ifoselor voastre!
 
Dar pentru ţară ce faceţi, incompetenţilor?! Dar ultimatumuri pentru a creşte testarea şi numărul de paturi la ATI când daţi?? Chiar nu vă e ruşine?! Azi au murit încă 195 de oameni. Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ. Aţi depăşit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceţi decât să vă împărţiţi funcţii şi bani. România se scufundă şi voi continuaţi să vă bateţi pe ciolan! Opriţi-vă!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările