Ce spune Cîţu despre o posibilă demisie: „Mă simt dezamăgit. Sunt oameni cu care am pornit acum şase luni un proiect”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Arhivă
Florin Cîţu FOTO Arhivă

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, nu a precizat dacă îşi va da sau nu demisia din funcţia de preşedinte. Liderul liberal a anunţat că nu participă la BEx-ul de astăzi şi că a convocat o şedinţă pentru sâmbătă, la 12, cu prezenţă fizică. Referitor la trădarea unor colegi, liderul liberal s-a declarat dezamăgit.

Florin Cîţu a precizat că şedinţa de Birou Executiv nu ar fi fost convocată statutar, nefiind un demers al său sau al secretarului general, Dan Vîlceanu, anunţând că el a decis organizarea unui BEX statutar sâmbătă, de la ora 12, cu prezenţă fizică.

„Mâine mai e un BEx. Voi anunţa şi decizia mea. Statutul e foarte important. Eu voi respecta regulile”, a mai completat Florin Cîţu. Liberalul a precizat că a comunicat cu liderii din PNL, în ciuda informaţiilor venite că ar fi fost reticent: „Eu am tot discutat cu preşedinţii de filiale. Ştiam că erau nemulţumiri. Am discutat şi cu prim vicepreşedinţii. Voi fi împotriva unor măsuri populiste care pun în pericol stabilitatea României”.  

„Eu am comunicat public cu toată lumea. Românii simt cei 10% din inflaţie. Sunt dezamăgit de această situaţie. Sunt oameni cu care am pornit acum şase luni un proiect. Plec în Statele Unite, apoi mă întorc acasă şi găsesc această situaţie”, a punctat preşedintele Senatului. 

Florin Cîţu a subliniat că nu a văzut vreo listă cu semnături care să-i ceară demisia şi a precizat că liberalii din tabăra adversă ar fi invocat şi numele lui Klaus Ionannis în încercarea de a-l da jos pe el. „Preşedintele Iohannis nu se implică în probleme de partid. Vom discuta în BEx mâine. I-a fost invocat numele de cei care au strâns semnături”, a conchis Florin Cîţu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite