Ce va face preşedintele Klaus Iohannis de Paşte

Ce va face preşedintele Klaus Iohannis de Paşte

Preşedintele Klaus Iohannis va sta acasă de Paşte. Acesta a subliniat că nu va merge la biserică. FOTO AFP / Daniel Mihăilescu

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că de Paşte va sta doar alături de soţia sa, precum şi faptul că nu va merge la biserică să ia lumină, iar slujba de Înviere o va urmări la televizor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Avem în continoare două sărbători: unii sărbătoresc Învierea duminica aceasta, alţii duminica viitoare. Eu voi sărbători Învierea duminică. O să stau acasă împreună cu soţia mea Carmen. Vom fi doar noi doi. Nu ne întâlnim cu alţi prieteni. Nu voi merge la Biserică, nu voi merge să iau lumină. O să urmăresc liturghia la televizor. Asta aştept să faceţi cu toţi”, le-a transmis preşedintele Klaus Iohannis românilor 

Şeful statului a subliniat că ştie că există tendinţa de a ieşi din case, dar a cerut românilor să stea în propriile case, să nu meargă să sărbătoareacă alături de alte persoane.

„Ştiu că ne cade greu. E foarte important să respectăm regulile impuse de autorităţi. Dacă acum scăpăm din mâna epidemia, s-ar putea să fie grav. Respectaţi în continuare indicaţiile autorităţilor”, a continua Iohannis. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: