Ce candidaţi aruncă Traian Băsescu în lupta pentru Capitală. Paleologu este în prima linie

Ce candidaţi aruncă Traian Băsescu în lupta pentru Capitală. Paleologu este în prima linie

Traian Băsescu mizează pe numele cunoscute ale PMP

PMP a stabilit deja care sunt candidaţii pentru Bucureşti la alegerile locale. Astfel, Theodor Paleologu va fi candidat la Primăria Capitalei iar Eugen Tomac la Sectorul 1.

„Văd că partidele s-au apucat să îşi facă liste şi astăzi, la partid, Tomac a luat o decizie cu privire la candidaţi. Din partea PMP, care are peste 10% în Bucureşti o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamţu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ştefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 şi Ştefan Florescu la Sectorul 6. Sunt oameni care au crescut şi sunt convins că vor face performanţă”, a spus Traian Băsescu, la România TV, 

Pentru Theodor Paleologu aceasta va fi a doua campanie consecutivă după ce a fost candidatul PMP la prezidenţiale, unde a reuşit să obţină un scor de 5.72% în turul 1, peste aşteptări ţinând cont de faptul că nu are priza la public a lui Traian Băsescu.

Conform IRES, votanţii lui Pelologu l-au preferat în turul 2 pe Klaus Iohannis în proporţie de 80%.

Paleologu este fost ministru al Culturii şi ambasador al României în Danemarca. De asemenea, Paleologu a fost şi lector şi profesor asociat la mai multe universităţi de prestigiu precum cea de la Notre-Dame sau Berlin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările