Ce candidaţi aruncă Traian Băsescu în lupta pentru Capitală. Paleologu este în prima linie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PMP a stabilit deja care sunt candidaţii pentru Bucureşti la alegerile locale. Astfel, Theodor Paleologu va fi candidat la Primăria Capitalei iar Eugen Tomac la Sectorul 1.

„Văd că partidele s-au apucat să îşi facă liste şi astăzi, la partid, Tomac a luat o decizie cu privire la candidaţi. Din partea PMP, care are peste 10% în Bucureşti o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamţu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ştefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 şi Ştefan Florescu la Sectorul 6. Sunt oameni care au crescut şi sunt convins că vor face performanţă”, a spus Traian Băsescu, la România TV, 

Pentru Theodor Paleologu aceasta va fi a doua campanie consecutivă după ce a fost candidatul PMP la prezidenţiale, unde a reuşit să obţină un scor de 5.72% în turul 1, peste aşteptări ţinând cont de faptul că nu are priza la public a lui Traian Băsescu.

Conform IRES, votanţii lui Pelologu l-au preferat în turul 2 pe Klaus Iohannis în proporţie de 80%.

Paleologu este fost ministru al Culturii şi ambasador al României în Danemarca. De asemenea, Paleologu a fost şi lector şi profesor asociat la mai multe universităţi de prestigiu precum cea de la Notre-Dame sau Berlin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite