Ce avere are Chris Terhes, candidat al PSD la euroalegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al patrulea candidat pe listele PSD la europarlamentare, preotul Chris Terhes, deţine, potrivit declaraţiei de avere publicate de BEC, mai multe apartamente, un teren de peste 7.000 de metri pătraţi, şi sute de mii de dolari în contul unei bănci americane.

Conform declaraţiei de avere depusă la Biroul Electoral Central (BEC), preotul Chris Terheş deţine un apartament în Zalău şi unul în Oradea, precum şi o casă în localitatea Măriuş, judeţul Satu Mare, primită ca donaţie de către soţia acestuia, Carmen Ramona Terhes. Casa a venit la pachet cu un teren de 7.239 mp.

Numărul patru pe lista PSD la europarlamentare, Terhes conduce o Toyota Camry şi deţine, alături de soţie, 135.000 de dolari în contul unei bănci americane şi 31.000 de euro, respectiv 3.800 de lei în conturile unei bănci româneşti.

Totodată, soţia preotului mai deţine obligaţiuni în valoare de 170.000 de dolari la aceeaşi bancă americană.

Potrivit estimărilor lui Chris Terhes, acesta a câştigat anul trecut aproximativ 80.000 de dolari de la General Orthocare (Irvne, California), unde a avut funcţia de „Business Intelligence Director”. Preotul a mai dobândit şi 4.500 de dolari din activitatea sa ca preot la St. John Baptist Romanian Catholic Mission. Angajată la aceeaşi firmă cu soţul ei, Carmen Ramona Terhes a câştigat anul trecut aproximativ 40.000 de dolari.

Pe 25 martie, social-democraţii au anunţat lista candidaţilor la europarlamentare. În spatele Rovanaei Plumb, Carmen Avram şi Claudiu Manda, se regăsesşte Chris Terheş. La o zi după anunţul social-democraţilor, Episcopia Greco-Catolică de Orade a transmis un comunicat de presă în care comunica că  Terhes este suspendat de la slujire, instituţia delimitându-se „de orice afirmaţie cu caracter politic ale părintelui”.

   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite