Băsescu sare la beregata lui Drulă: Ministrul ar fi trebuit să-şi dea demisia. Mă mir că nu au spus că mecanicul a băut cu mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu. FOTO Facebook Traian Băsescu
Traian Băsescu. FOTO Facebook Traian Băsescu

Traian Băsescu a declarat că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, ar fi trebuit să-şi dea demisia după ce s-a întâmplat ieri cu trenurile şi a precizat, ironic, faptul că e mirat că nu au dat vina pe el pentru că un mecanic de locomotivă era beat în momentul producerii unui accident.

Întrebat într-o intervenţie la Realitatea PLUS de ce s-a ajuns în starea asta în care se produc accidente feroviare, precum cei de la Feteşti, Traian Băsescu a început răspunsul cu o glumă, potrivit stiripesurse.ro: „Mă mir că domnii din studio nu au spus că mecanicul de tren era beat pentru că a băut cu mine”.

„Statul ar trebui să-şi asume responsabilitatea pentru infrastructură. Oamenii valoroşi din calea ferată în general au plecat la companiile private şi fac o concurenţă acerbă companiilor de stat. Ar trebui făcute două lucruri: esenţa este infrastructura, asta este de importanţă naţională, că transportatorii sunt liberi să opereze pe piaţa românească. Ministrul Transporturilor ar fi trebuit să-şi dea demisia”, a subliniat Traian Băsescu.

Actualul europarlamentar a atras atenţia că ministrul Transporturilor este în urmă cu reformele. Celebrul Drulă care trece mare erou că a mers cu bâta la metrou, e bine ce a făcut, dar deocamdată nu a dus la îndeplinire niciun proiect de infrastructură”, consideră Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite