Băsescu le ia apărarea celor care au protestat în stradă faţă de Guvernul Orban: Ce au făcut oamenii ăia rău?

Băsescu le ia apărarea celor care au protestat în stradă faţă de Guvernul Orban: Ce au făcut oamenii ăia rău?

Traian Băsescu

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu îi apără pe protestatarii care au ieşit Piaţa Victoriei în 15 mai, în perioada de vid legislativ între starea de urgenţă şi starea de alertă. Fostul preşedinte afirmă că protestatarii, acuzaţi că nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, nu au făcut nimic greşit .

Ştiri pe aceeaşi temă

"Doamne ce atacaţi au fost! Pentru ce? Ce au făcut oamenii ăia rău? Au prins o nişă de gol legislativ, gol de autoritate, au valorificat-o, s-au dus şi au protestat pentru îngrădirea libertăţilor constituţionale şi cu asta basta. Nu au făcut nimic ca să tulbure ordinea publică. De ce a trebuit să fie etichetaţi? Astea sunt comportamente care generează reacţii. Se solidarizează şi alţii cu ei pentru că au fost trataţi aşa cum au fost trataţi", a declarat Traian Băsescu la România TV.

Zeci de persoane au protestat pe 15 şi 16 mai în Piaţa Victoriei, denunţând măsurile luate de autorităţi pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările