Băsescu, despre ipoteza ca PSD să meargă la prezidenţiale cu Gâdea: El e tare dacă vorbeşte singur. Dacă vrea să candideze, îl antrenez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat ipoteza ca realizatorul TV Mihai Gâdea să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, spunând că a scăzut mult nivelul de exigenţă, dacă se vorbeşte de asemenea candidaţi.

Această variantă a fost lansată de Ion Cristoiu, care a spus că Mihai Gâdea a fost testat în sondaje interne de partid şi ar putea chiar să câştige.

„Mi-aţi pus în faţă un nume foarte antipatic mie, acest Gâdea, dar cred că PSD dacă şi-l ia ca şi candidat face 0,5% în primul tur. Nu glumesc. Vorbesc serios. Sigur că exagerez cu 0,5%, dar unul ca Gâdea nu are nicio şansă să fie preşedintele României. A coborât destul de mult nivelul de exigenţă la prezidenţiale dacă am ajuns să vorbim că e posibil să fie candidat Gâdea, soţul doamnei Firea. S-a depreciat mult ideea de portret robot al candidatului pentru Preşedinţia României", a declarat Traian Băsescu duminică seară, la România TV.

Acesta a mai spus că Gâdea "e vulnerabil dacă îl buşeşte cineva. El e tare dacă vorbeşte singur.  Trebuie să faci şi acte de binefacere. Dacă vrea să candideze, îl pot lua să îl antrenez câteva săptămâni".

Despre Dan Puric, profil de candidat, Băsescu a răspuns: "Dan Puric e isteţ, e un om care, la ce i-am ascultat din conferinţe, e un om care are un set de gânduri. Nu ştiu, nu neapărat şi de valori. De multe ori nu îl aprob, dar ar putea fi un bun vorbitor şi care nu s-ar intimida în faţa unui preopinent".

Despre Aurel Pop, fostul şef de stat susţine: "Aurel Pop e altceva. Ar fi o figură care ar impune şi ca independent, darămite dacă ar fi şi susţinut de un partid".


Traian Băsescu, despre criza politică din Republica Moldova: Jocul s-a făcut în favoarea lui Plahotniuc. E lovitură de stat mascată

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite