Anca Dragu a fost în vizită în „judeţul Zalău“. Cioloş: Sălăjenii mei au fost, astăzi, răzbunaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Dragu FOTO Anca Dragu la Consiliul Judeţean Sălaj / Facebook
Anca Dragu FOTO Anca Dragu la Consiliul Judeţean Sălaj / Facebook

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a anunţat că a vizitat „judeţul Zalău” şi s-a întâlnit cu „preşedintele Consiliului Judeţean Zalău”. Ulterior a corectat greşeala şi a glumit alături de Dacian Cioloş.

„Glumele cu judeţul Sălaj, care nu ar exista, glume pe care, recunosc, le-am făcut şi eu uneori cu Dacian Cioloş, el însuşi mândru sălăjean, s-au răzbunat pe mine cu vârf şi îndesat.

Într-o postare de astăzi, între conferinţa de presă, drumuri, muzeu, consiliu judeţean, prefectură, a ieşit „judeţul Zalău” 

Asta, în condiţiile în care mă întâlnisem chiar cu preşedintele Consiliului Judeţean, Dinu Iancu-Sălăjanu, care poartă cu mândrie numele judeţului şi în buletin - probabil şi pentru noi, sudiştii

De aceea, vă spun din nou, verificat la sursă:

Judeţul Sălaj există!”, a scris Anca Dragu pe Facebook. 

Anca Dragu a scris în iniţială pe Facebook că a vizitat „judeţul Zalău”, s-a întâlnit cu "preşedintele Consiliului Judeţean Zalău" şi a urat „mult succes echipei de la Zalău”.

Ulterior preşedintele Senatului Anca Dragu a revenit asupra textului şi a corectat. 

Copreşedintele Alianţei USR-PLUS, Dacian Cioloş a remarcat şi a glumit la rândul său pe această temă. 

„Sălăjenii mei au fost, astăzi, răzbunaţi!

Dacă ar trebui să primim câte-o bere de la toţi cei care încurcă judeţul Sălaj cu Zalăul, probabil s-ar umple cămara cu lăzi. Noroc că noi preferăm pălinca de prune”, a transmis Dacian Cioloş pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite