Alegeri locale 2020. Hunor Kelemen: Să mergem la vot, avem nevoie de autorităţi locale legitime, solide, stabile

Alegeri locale 2020. Hunor Kelemen: Să mergem la vot, avem nevoie de autorităţi locale legitime, solide, stabile

Kelemen Hunor FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Hunor Kelemen, liderul UDMR, i-a îndemnat pe cetăţeni să meargă la vot şi să respecte regulile sanitare atunci când o fac. Kelemen a mai spus că a „votat pentru continuitate”. Liderul UDMR a votat duminică dimineaţă în localitatea harghiteană Cârţa, satul său natal.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu am avut o treabă extrem de simplă. Ştiu de foarte mult timp cu cine voi vota. Am votat pentru continuitate, pentru a creşte nivelul de trai atât în comuna Cârţa, cât şi în judeţul Harghita, şi am votat pentru a continua munca începută acum câţiva ani. Sunt convins că astăzi foarte mulţi se vor duce la vot, chiar încurajez pe toţi cetăţenii să meargă la vot, respectând regulile, nu există niciun risc pentru sănătatea omului. Trebuie să mergem să votăm astăzi pentru autorităţile locale, avem nevoie de autorităţi locale legitime, solide, stabile”, a spus Hunor Kelemen.

Peste 18 milioane de cetăţeni sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a-şi alege primarul, consilierii locali, preşedintele de Consiliu Judeţean şi consilierii judeţeni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările