Încă un pas spre candidatură. Eugen Teodorovici a înregistrat la OSIM sloganul pentru Cotroceni: Insist pentru România

Încă un pas spre candidatură. Eugen Teodorovici a înregistrat la OSIM sloganul pentru Cotroceni: Insist pentru România

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD, a înregistrat la OSIM sloganul "Insist pentru România". Premierul Viorica Dăncilă ar vrea ca Eugen Teodorovici, unul dintre  oamenii săi de încredere, să fie candidatul PSD pentru prezidenţiale, susţin surse politice pentru Adevărul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele executiv al PSD şi ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici s-a afişat în ultima vreme cu sloganul "Insist pentru România" pe tricou, la evenimente neoficiale.

Sondajele PSD pentru alegerile prezidenţiale sunt în desfăşurare, însă premierul Viorica Dăncilă are deja un favorit: Eugen Teodorovici, ministru de Finanţe şi preşedinte executiv al PSD. „Dăncilă vrea neapărat un om din partid, nu un candidat extern. Avem două variante: Teodorovici sau Firea. Însă cu candidat separat, riscăm să nu intrăm în turul doi, mai ales dacă Tăriceanu face alianţă cu Ponta“, susţin surse din conducerea partidului pentru Adevărul.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: