Un poliţist din Bucureşti şi-a uitat arma în toaleta unei benzinării. Cine a pus mâna pe ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Un poliţist din Bucureşti a rămas, miercuri, fără arma din dotare după ce a uitat-o în toaleta unei benzinării, anunţă Poliţia Capitalei. Arma a fost recuperată ulterior de pe un teren viran, unde ar fi fost aruncată de o femeie de 20 de ani care a luat-o din toaleta benzinariei.

„În data de 15 decembrie 2021, un agent de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a intrat in toaletă unei benzinării, unde a uitat arma din dotare. În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul. Au fost alertaţi poliţiştii aflaţi în teren şi pe baza imaginilor a fost identificată o persoană, o femeie, care a intrat in acelaşi spaţiu. În urma activităţilor de cercetare, arma a fost recuperată, de pe un teren viran, unde a fost aruncată”, se arată în comunicatul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Atât femeia de 20 de ani, care şi-ar fi însuşit arma, cât şi un bărbat de 33 de ani au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În acelaşi timp, faţă de agentul de poliţie, încadrat în Poliţia Capitalei din anul 2018, au fost declanşate cercetări. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite