Un bărbat din Piatra-Neamţ s-a îmbătat şi a sărit pe geam pentru a scăpa din carantină: s-a ales cu dosar penal şi cu piciorul rupt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 35 de ani din Piatra-Neamţ s-a ales cu răni serioase, dar şi cu un dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce a a fugit din carantină pe geam şi a căzut de la etajul al doilea.

„La data de 25.03.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, a fost înregistrat un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor” (…) În data de 24.03.2020, orele 18,50, un bărbat în vârstă de 35 de ani, aflându-se sub măsura carantinei în incinta Liceului Tehnologic Economic de pe strada Al. Lăpusneanu, nr. 24, a părăsit camera în care se afla, folosindu-se de un cearceaf pentru a coborî pe fereastră, căzând de la etajul 2 al clădirii”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ.

Potrivit autorităţilor locale, citate de Ziar Piatra-Neamţ, bărbatul a consumat băuturi alcoolice. „A  consumat alcool, pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasă pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat în mod direct autorităţile, iar bărbatul a fost dus în centrul de carantina. În urma cu putin timp acesta s-a aruncat de la etajul 1 al centrului. Bărbatul are fractură deschisă la picior şi cu o stare generală bună”, se arată într-o informarea Instituţiei Prefectului Neamţ cu date de la IPJ Neamţ.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite