UPDATE Alertă în Bucureşti: Un bărbat a anunţat la 112 că îşi va detona maşina în apropierea unei benzinării

UPDATE Alertă în Bucureşti: Un bărbat a anunţat la 112 că îşi va detona maşina în apropierea unei benzinării

Poliţiştii au restricţionat accesul în zona în care a fost descoperit autoturismul

Un bărbat a anunţat, luni, la 112 că îşi va detona maşina, putând să cauzeze victime, însă el a fost identificat şi prins de poliţişi. Autoturismul a fost găsit în apropierea unei benzinării din Sectorul 3, iar zona a fost evacuată. Cercetările la faţa locului s-au încheiat. În maşină nu se aflau materiale pirotehnice, anunţă Poliţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE „În urma verificărilor asupra maşinii s-a constatat că în interiorul acesteia nu se aflau materiale pirotehnice. Bărbatul în cauză, în vârstă de 49 de ani a fost internat la o unitate spitalicească pentru investigaţii de specialitate”, informează oficialii Poliţiei Capitalei.

Potrivit acestora, luni, în jurul orei 10.50, un bărbat a anunţat printr-un apel la 112 că intenţionează să îşi detoneze maşina, având capacitatea de a face victime.
 
Bărbatul a fost localizat, identificat şi în prezent este în custodia poliţiştilor.
 
Autoturismul său a fost găsit în sectorul 3, în zona Bulevardului Corneliu Coposu.
 
"Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacute şi a fost constituit un perimetru de siguranţă. La faţa locului se află poliţişti ai Brigăzii Rutiere, care au restricţionat traficul în zonă, precum şi poliţişti ai Serviciului Acţiuni Speciale", arată sursa citată.
 
Măsuri specifice sunt aplicate şi de către Serviciul Român de Informaţii prin structura Antitero, precum şi prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările