Trafic intens pe sensul către litoral al Autostrăzii Bucureşti - Constanţa

Trafic intens pe sensul către litoral al Autostrăzii Bucureşti - Constanţa

Bucureştenii au luat în număr mare drumul litoralului Foto Foto Shutterstock

Traficul este intens la această oră pe sensul către litoral al Autostrăzii Bucureşti - Constanţa, conform reprezentanţilor Centrului Infotrafic din IGPR.

Ştiri pe aceeaşi temă

”La această oră, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 şi 28-29+500, se circulă în coloană. De asemenea şi la intrarea pe autostradă din DNCB, se circulă în coloană”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii precizează că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările