UPDATE Tatăl interlopului Emi Pian a făcut infarct în puşcărie, după ce a aflat de decesul fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emi Pian, unul dintre cei mai temuţi interlopi din România, a fost înjunghiat azi noapte în Bucureşti
Emi Pian, unul dintre cei mai temuţi interlopi din România, a fost înjunghiat azi noapte în Bucureşti

Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian ucis în această dimineaţă într-o răfuială, a făcut infarct în penitenciarul Rahova când a aflat de moartea fiului său cel mare.

Atunci când a aflat că Emi a murit tatăl său, Nicolae Duduianu a suferit un şoc. Surse apropiate clanului Duduianu susţin că bătrânul a suferit un atac de cord. Informaţia a fost confirmată şi de către oficiali ai Administraţiei Penitenciarelor unde acesta se afla încarcerat.

În acelaşi timp, reprezentanţii penitenciarului Rahova au precizat că „unitatea de deţinere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgenţă medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate”.

Arestarea lui Nicolae Duduianu, anul trecut, a creat o mare problemă interlopilor din Clanul Duduianu pentru că au rămas fără ultimul lider din „garda veche”. Nicolae Duduianu a fost trimis după gratii pentru tentativă de omor, după ce a lovit intenţionat cu maşina o altă persoană, despre care se crede că îi era rival.

Fiul acestuia a preluat conducerea clanului. Florin Mototolea (39 de ani), cunoscut în lumea interlopă ca Emi Pian a fost înjunghiat azi noapte în Bucureşti.

Cel care l-a lovit pe Pian este un membru al unui clan rival, iar cei doi aveau aceeaşi ocupaţie: împrumutau cu camătă jucătorii de barbut. Asta făceau şi în noaptea de luni spre marţi, doar că în lumea lor nu e voie să împrumuţi acelaşi jucător. De aici s-a ajuns la un conflict, iar Pian a fost lovit cu un cuţit de mai multe ori.

ERATĂ: O variantă anterioară a acestei ştiri conţinea informaţia că Nicolae Duduianu ar fi decedat în penitenciar. Informaţia a fost însă infirmată de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Citeşte şi:

Trambulină pentru un interlop mărunt: cine este barbugiul fără cazier care l-a ucis pe şeful clanului Duduianu, Emi Pian

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite