Tânărul care a refuzat să oprească şi a târât un poliţist cu maşina în 2017 a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit Ronnen Herşcovici

Tânărul care a refuzat să oprească şi a târât un poliţist cu maşina în 2017 a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit Ronnen Herşcovici

Tânărul care în 2017 a trecut pe roşu, apoi a agăţat un agent de poliţie cu maşina şi a fost reţinut cu greu de oamenii legii, a fost condamnat definitiv ieri de Curtea de Apel Bucureşti.

Ronnen Herscovici a fost judecat după ce, în martie 2017 a trecut cu maşina pe roşu, a fost tras pe dreapta de poliţişti, dar a refuzat să le prezinte documentele. Apoi, a încercat să fugă, agăţând un poliţist cu oglinda maşinii şi târându-l zeci de metri, arată digi24.ro.
 
 În încercarea de a scăpa, a lovit două maşini de poliţie. Oamenii legii au reuşit să îl oprească după ce au tras mai multe focuri de avertisment. Poliţistul târât cu maşina de tânăr ar fi suferit fracturi la mai multe degete, a scris presa la vremea respectivă.
 
 În decembrie 2018, tânărul a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi 4 luni de închisoare. 
În data de 24.10.2019, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat la Ronnen Herşcovici la 4 ani si 2 luni de închisoare, decizia fiind definitivă. 
 
Instanţa a contopit pedepsele de 3 ani şi 8 luni închisoare, 9 luni de închisoare şi 9 luni de închisoare aplicate inculpatului Herşcovici Ronnen, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea de 3 ani şi 8 luni închisoare, la care se adaugă 1/3 din suma pedepselor de 9 luni şi 9 luni de închisoare, iar în final Ronnen Herşcovici va executa 4 ani şi 2 luni închisoare, potrivit site-ului Curţii de Apel Bucureşti.
 
Instanţa a dedus din durata pedepsei rezultante, aplicate prin prezenta hotărâre, perioada reţinerii, arestării preventive si a arestului la domiciliu de la data de 11.03.2017 la 31.01.2019. Totodată, instanţă a redus cuantumul daunelor morale acordate poliţistului rănit la 4000 euro.
 
Ronnen Herşcovici este fiul lui Carol Herşcovici, un traficant de droguri prins în 2001 de poliţişti, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa, potrivit presei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: