Surse: Ce s-a găsit în buzunarele criminalului din Oneşti. Ar putea explica cum a reuşit să-şi imobilizeze victimele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Moroşan. FOTO Arhivă Adevărul
Gheorghe Moroşan. FOTO Arhivă Adevărul

Gheorghe Moroşan, agresorul din Oneşti care a înjunghiat două persoane, avea în buzunarele sale două spray-uri lacrimogene, detaliu care ar putea fi o explicaţie pentru faptul că a reuşit să pună la pământ muncitorii aflaţi în apartament.

„Anchetatorii au găsit în buzunarele suspectului două spray-uri lacrimogene. Este aşadar posibil să le fi folosit împotriva muncitorilor, însă doar analize complexe pot confirma această variantă. Cert este doar că una dintre victime a fost atinsă de bilele de cauciuc trase de poliţişti cât încă era în viaţă. Deocamdată 4 şefi din poliţia Bacău şi Oneşti au fost demişi”, susţin surse din anchetă, potrivit stirileprotv.ro

Procurorii au cerut analize toxicologice şi histo-patologice ca să lămurească ipoteza. Nu se aşteaptă însă să primească prea curând rezultatul.

„Durata este una relativă, în funcţie şi de numărul de examene, analize care se fac în cadrul acestei expertize. Depinde şi câte probe vor fi trimise la analize deci, cel puţin 2-3 luni”, a precizat Cristinel Ciocântă, şeful secţiei penale de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite