Românii, cei mai numeroşi infractori străini din Londra. Conduc în acest top de şapte ani

Românii, cei mai numeroşi infractori străini din Londra. Conduc în acest top de şapte ani

Pentru al şaptelea an consecutiv, românii se află pe primul loc în topul celor mai numeroşi infractori străini condamnaţi în Londra.

Conform datelor obţinute de RFI, cetăţenii români sunt, pentru al şaptelea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai numeroşi infractori străini condamnaţi în Londra şi pe locul al doilea, după polonezi, la nivelul întregului Regat Unit.
 
Datele obţinute de RFI de la Asociaţia Comisarilor Şefi de Poliţie (NPCC) arată că românii au comis 1.441 de infracţiuni în Londra, în 2021, din totalul celor 5.685 de infracţiuni înregistrate. Sunt urmaţi de polonezi, irlandezi, lituanieni şi italieni. 
 
Conform sursei citate, aceste date reprezinte delicte condamnate de justiţie, dar numărul lor este mai mic decât numărul arestaţilor dintre care doar o parte sunt trimişi în judecată.
 
Potrivit estimărilor Oficiului Naţional de Statistică cei mai numeroşi cetăţeni străini din Regatul Unit în anul încheiat la 30 iunie 2021 au fost polonezii – 696.000, urmaţi de cetăţeni ai Indiei şi Republicii Irlanda – câte 370.000 şi Italia şi România – câte 342.000.  
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările