Poliţistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, chemat la Brigada Rutieră pentru expertiza maşinii

Poliţistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, chemat la Brigada Rutieră pentru expertiza maşinii

Raisa şi-a pierdut viaţa în accidentul provocat de poliţist

Poliţistul care a produs accidentul în urma căruia Raisa, o fetiţă de 11 ani, a murit este chimat la Brigada rutieră pentru a participa la expertiza tehnică a maşinii pe care o conducea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 27 ianuarie, la ora 10.00, la Brigada Rutieră Bucureşti sunt citaţi poliţistul Constantin Popescu şi părţile vătămate, reprezentate de avocaţi, alături de un expert pentru a efectua expertiza autospecialei de Poliţie implicată în accident. 

Joi, 13 ianuarie, pe o stradă din sectorul 1 a avut loc un teribil accident care a fost surprins de o cameră de supraveghere. Secvenţele sunt sfâşietoare: două fete, de 11 şi 13 ani, se ţineau de mână când au ajuns la trecerea de pietoni. Au văzut maşina în ultima clipă şi au alergat ca să traverseze mai rapid. Însă poliţistul de la volan avea o viteză ameţitoare şi nici gând să încetinească. Le-a izbit în plin.
 
Fetiţa de 11 ani, Raisa, a murit pe loc. Prietena ei se află în stare gravă la spital. Agentul este cercetat pentru ucidere din culpă, iar procurorii l-au plasat sub control judiciar, cu interdicţia de a conduce, după ce au stabilit că nu avea nicio misiune urgentă, deşi circula prin oraş cu peste 80 de kilometri pe oră şi cu semnalele luminoase pornite.
 
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările