Omul de afaceri Mihai Bizu, care şi-a violat şi a încercat să-şi omoare soţia, arestat pentru 30 de zile

Omul de afaceri Mihai Bizu, care şi-a violat şi a încercat să-şi omoare soţia, arestat pentru 30 de zile

Mihai Bizu, unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori imobiliari din Bucureşti şi judeţul Ilfov, a fost arestat, sâmbătă, 15 august, după ce ce a încercat să-şi ucidă soţia, pe care ulterior a violat-o.

Ştiri pe aceeaşi temă

Omul de afaceri a fost reţinut vineri, 14 august, de procurori şi poliţişti ai Serviciului Omoruri pentru viol şi tentativă de omor.
 
”În data de 08.08.2020, în jurul orei 0.56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmârind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, transmit anchetatorii.
 
Concret, după câteva ore petrecute într-un club, Mihai Bizu şi soţia sa Irina Popescu, căci despre ei este vorba, s-au dus în apartamentul unor prieteni. Acolo a izbucnit scandalul, iar femeia a scăpat după ce a intervenit proprietarul apartamentului. Irina Popescu a fugit la hotelul în care erau cazaţi. La scurtă vreme aici a sosit şi soţul ei care a violat-o. 
 
Aceasta a depus plângere împotriva bărbatului cu care este căsătorită de doi ani, iar acesta a fost reţinut. La această oră este audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: