Moldovean din Italia care purta o şapcă cu steagul Rusiei, ameninţat cu securea de un român: „Ţine cu Putin!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Securea confiscată de carabinieri de la român  FOTO e-tv.it
Securea confiscată de carabinieri de la român  FOTO e-tv.it

Poliţiştii italieni au intervenit într-un bar din oraşul Italian Bologna, deoarece un român a sărit cu securea la un cetăţean moldovean pentru că purta o şapcă inscripţionată cu steagul Rusiei.

Un incident între un român şi un cetăţean din Republica Moldova pe tema războiului din Ucraina a avut loc duminică, 27 februarie, într-un bar din Pianoro, localitate de lângă oraşul italian Bologna. 

Basarabeanul purta o şapcă cu steagul Rusiei, iar românul l-a atacat cu o secure, acuzându-l că e de partea lui Putin în războiul ruso-ucrainean.

Bărbatul român, în vârstă de 33 de ani, era în stare de ebrietate şi avea asupra lui securea cu care l-a ameninţat pe tânărul moldovean de 28 de ani, scrie e-tv.it.

Acesta din urmă purta o şapcă ce avea inscripţionat drapelul Rusiei, iar românul l-a acuzat că e simpatizant de-al ruşilor şi a intenţionat astfel să-şi exprime solidaritatea cu preşedintele Vladimir Putin.

După acuzaţiile pe care i le-a adus iniţial doar verbal, românul a trecut la fapte şi a scos de sub haină o mică secure, cu care l-a ameninţat pe moldovean. 

Oamenii din bar au sunat la carabinieri, iar aceştia i-au confiscat securea şi îl cercetează acum pentru ameninţare şi port ilegal de armă albă.  

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Primul refugiat din Ucraina care moare pe teritoriul României. O femeie a făcut stop cardio-respirator la Galaţi

Refugiaţi ucraineni aflaţi în trenuri, aşteptaţi de români cu apă şi alimente în gări din Transilvania FOTO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite