Mihai Şora, ameninţat cu instanţa de afaceristul Dan Voiculescu pentru o postare pe pagina de Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acordul pentru publicarea lucrării
lui Dan Voiculescu a fost dat de Secţia de Ştiinţe Economice, Juridice şi
Sociologie, condusă de Mugur Isărescu.
Acordul pentru publicarea lucrării lui Dan Voiculescu a fost dat de Secţia de Ştiinţe Economice, Juridice şi Sociologie, condusă de Mugur Isărescu.

Mihai Şora este ameninţat cu instanţa de omul de afaceri Dan Voiculescu, deoarece filosoful l-a numit „turnător cu aere de intelectual” pe fondatorul grupului AntenaTV,  după ce acesta a publicat o carte la Editura Academiei Române.

În postarea de pe Facebook care l-a enervat pe Dan Voiculescu, Mihai Şora făcea referire la faptul că patronul Antenelor a publicat o carte la Editura Academiei Române şi se întreba cum este posibil.

Ulterior, filosoful a revenit pe Facebook cu un alt mesaj, mai scurt: „Aţi învăţat la şcoală despre Manole şi Ana, Felix şi Otilia… Realitatea este alta: Manole şi Felix. Restul e literatură".

Dan Voiculescu, condamnat definitiv în august 2014 la zece ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), şi-a publicat, săptămâna trecută, cartea „Tratatul Umanismului Pragmatic“ la Editura Academiei Române, iar lansarea a avut loc la Biblioteca Academiei, a scris Newsweek România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite