Furtună de praf pe Autostrada Soarelui. Vizibilitate redusă sub 100 de metri

Furtună de praf pe Autostrada Soarelui. Vizibilitate redusă sub 100 de metri

Foto ARHIVA Adevărul

Traficul auto este îngreunat sâmbătă dup-amiază pe A2, Bucureşti - Constanţa, din cauza vântului puternic care a provocat o furtună de praf, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vântul afectează circulaţia autovehiculelor pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 125 – 130 (loc. Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi), dar şi în zona kilometrului 144 (loc. Feteşti, judeţul Ialomiţa), formându-se furtună de praf. Din acest motiv, vizibilitatea este redusă sub 100 de metri, avertizează poliţiştii.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite, la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare. Rafalele de vânt laterale modifică ţinuta de drum a maşinilor, cu atât mai mult cu cât viteza cu care se circulă este mai mare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările