Elena Băsescu este însărcinată cu al treilea copil. Traian Băsescu: „Mare bucurie!”

Elena Băsescu este însărcinată cu al treilea copil. Traian Băsescu: „Mare bucurie!”

Elena Băsescu cu cei doi copii

Elena Băsescu, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu este însărcinată cu al treilea copil. „În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru”, a scris Eba pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

La vârsta de 37 de ani, Eba va deveni mămică a treia oară. Ea este însărcinată în şase luni cu bărbatul cu care este împreună de aproape un an. 

Numele acestuia este Cătălin Tomata, are 25 de ani şi este patronul unui restaurant de fiţe din Capitală, potrivit Click.

Şi Traian Băsescu a scris pe Facebook despre faptul că fiica sa cea mică este însărcinată. „Mare bucurie! Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, a scris fostul preşedinte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările