Droguri pe litoral. Cele mai bune glume făcute pe reţelele de socializare. "Pe litoral s-a dat startul programului droguri pentru toţi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

300 de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne continuă să "pescuiască" pe litoral pachete cu cocaină ce ar avea o puritate de 90%. Deocamdată nu se ştie dacă este un nou transport pierdut de traficanţi sau face parte din cel de săptămâna trecută, dar de sâmbătă au găsit peste 130 de kilograme de cocaină. Între timp, pe reţele de socializare, românii au continuat şi ei să facă glume pe seama acestui subiect.

Oamenii din Constanţa, dar şi turiştii, sunt avertizaţi să anunţe poliţia sau să sune la 112 şi să nu le deschidă, dacă găsesc astfel de pachete. Cu toate acestea, unele persoane s-au distrat şi au făcut glume despre acest incident.

Plajele Eforie se vor numi Euforie.

În sfârşit, avem cu ce promova turismul românesc.

Cam în ce zona? Întreb pentru un prieten, să nu meargă pe acolo.

Să vezi curăţenie pe plaja acum... Ăştia care găsim pungi şi mizerie, sunăm tot la 112, sau le vindem noi pe piaţa neagră?

Anul ăsta, sezonul estival începe mult mai devreme.

Pe litoral s-a dat startul programului droguri pentru toţi!

Gura Portiţei va deveni Nara Portiţei, după descoperirea în zonă a mai multor pachete de cocaină.

Cea mai bună campanie de promovare a litoralului românesc, din ultimii 25 de ani.

Mazăre şi-a primit în sfârşit pedeapsa: el e în Madagascar, iar la Mamaia valurile aduc la mal tone de cocaină.

Să vezi cum umblă turiştii cu ochii în nisip toată vara. Şi să vezi câţi turişti vor fi pe litoral...

Voiam sa mă duc în iunie la mare dar cred ca plec de azi.

Avertismentul DIICOT: Sunt droguri cu o concentraţie foarte mare, ce pot pune în pericol viaţa!

Însă, DIICOT a transmis un mesaj de avertizare către populaţie: „ATENŢIE! Conţinut periculos!  Avertizăm cetăţenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa!  În momentul de faţă, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operaţiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, sub coordonarea DIICOT.”

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite